Sunny LED Tipi Tent Rood/wit

LED Tipi Tent Rood/wit, 3+ Jaren

67,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

MPN: C052.109.00
Leverancier: Sunny
Verzendkosten Nederland: € 0
Verzendkosten België: €2,50
Verzendkosten Duitsland : €12,50
SKU 8717973935346 Category

De Sunny LED Tipi Tent houdt je kinderen urenlang bezig. Elk kind houdt van een eigen Tipi speeltent. Ze kunnen boeken lezen, de verhalen uitbeelden in hun verbeelding en alleen spelen, met een vriend, broer of zus. De LED Tipi heeft een raam voor een goede ventilatie en de flappen van de deur kunnen worden vastgemaakt met het koord aan de buitenkant. De Sunny Tipi voor kinderen kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Geweldig voor schaduw in de zomer! Kinderen kunnen genieten van het gevoel van privacy en persoonlijke ruimte, terwijl ouders een oogje in het zeil kunnen houden. Als het donker wordt kun je de lampjes aanzetten, zodat je kind makkelijk de tent kan vinden, zelfs als het donker is. Voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Premium kwaliteit
De LED Tipi Tent is gemaakt van een 65% katoen / 35% polyester, zacht canvas en een stevige constructie. De Tipi is eenvoudig te monteren door de tweedelige FSC 100% houten palen (Ø 2,4 cm) met elkaar te verbinden met behulp van een plastic buis. Plaats de LED-strips in de openingen van het canvas. Zodra de lichten in het canvas zijn geplaatst, kun je de palen in het canvas schuiven en vervolgens de palen aan elkaar binden met het meegeleverde koord.

De Tipi is maar liefst 160cm hoog en heeft een grondoppervlak van 120 bij 120cm. De LED Tipi Tent van Sunny heeft 2 jaar garantie.

batterijen vereist

type accu batterij

breedte

diepte

hoogte

gewicht

gebruikers handleiding

product type

kleur van het product

materiaal

aanbevolen leeftijd min

montage vereist

land van herkomst

certificering

aanbevolen geslacht

eenvoudig te monteren

kleuring

geschikt voor gebruik binnen

verlichtings type

Model

aantal per pallet

hoeveelheid per om doos

eutsd waarschuwing

breedte verpakking

diepte verpakking

gewicht verpakking

verpakkings volume