EXIT Sprinqle water speeltegels 250x250cm

299,00

MPN: 56.20.25.00
Leverancier: EXIT
Verzendkosten België: €6
Verzendkosten Duitsland : €6
SKU 8720088263020 Categorieën ,

De EXIT Sprinqle is een set van 25 speeltegels voor kinderen. Negen tegels hebben een water spuitmond die op de meest onverwachte momenten water spuit om kinderen de mooiste wateravonturen te laten beleven. Het interactieve waterspeelgoed kan bediend worden met een bedieningspaneel en met de EXIT Sprinqle app. Het bedieningspaneel wordt standaard meegeleverd en bevat drie spellen.

De Sprinqle water speeltegels van EXIT Toys zijn eenvoudig te monteren en kun je in een groot en klein vierkant of hinkelpad neerleggen. Bedenk vooraf in welke vorm jij de tegels wil hebben, klik ze vervolgens met de koppelstukken aan elkaar en sluit de spuitmonden aan op het bedieningspaneel.

Het bedieningspaneel van de EXIT Sprinqle is standaard uitgerust met drie unieke waterspellen. Voor de waterratten die er geen genoeg van kunnen krijgen, is er ook de echte EXIT Sprinqle app. De app zoekt via bluetooth verbinding met de Sprinqle water speeltegels van EXIT Toys en is door de toegankelijke vormgeving eenvoudig te bedienen door kinderen.

vermogen

ac adapter ingangs spanning

ac adapter uitgangs spanning

stroom kabellengte

breedte

diepte

hoogte

diameter mondstuk

gebruikers handleiding

aantal slangen inbegrepen

vorm

maximum gewicht gebruiker

aanbevolen leeftijd min

kleur van het product

montage vereist

eenvoudig te monteren

montage tijd

weer bestendig

certificering

materiaal

aanbevolen geslacht

verstelbare water stroom

water stroom hoogte max

aantal mond stukken

verschillende layout patronen

aantal layout patronen