Houten speeltoestel Maria met appelgroene glijbaan

279,00

MPN: 7850048.AG
Leverancier: Swingking
Verzendkosten Nederland: € 0
Verzendkosten België: €33
Verzendkosten Duitsland : €64

Houten speeltoestel Maria – dubbele schommel, 175cm glijbaan appelgroen. Klimmen, schommelen, glijden, verstoppen onder het platform, het kan met het leuke speeltoestel Maria van SwingKing. Het speeltoestel wordt compleet met de getoonde accessoires geleverd: klimstenen, schommelzitjes, handgreepsets en een appelgroene glijbaan van 175cm. De ruimte onder de toren is te gebruiken als zandbak. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar. Speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief). De adviesleeftijd is 3 – 8 jaar.

Dit speeltoestel is geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30m2. Accessoires zijn makkelijk uit te breiden met bijv. een telefoon of een verrekijker voor nog meer speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires. Het houten speelhuis Maria wordt als bouwpakket geleverd.

Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

LET OP: dit speeltoestel (met blauwe glijbaan) is op afspraak in onze demotuin te bekijken!

Gewicht 88.00 kg
breedte cm

diepte cm

hoogte cm

materiaal

soort hout

incl grond ankers

leeftijds categorie

bruto gewicht kg

Andere suggesties…