Houten speeltoestel Daan met violette glijbaan

699,00

MPN: 7888006.VI
Leverancier: Swingking
Verzendkosten Nederland: € 0
Verzendkosten België: €30
Verzendkosten Duitsland : €80

Houten speeltoestel Daan violet, groot zeer compleet speeltoestel met veel opties! Speeltoestel Daan van SwingKing bestaat uit een speeltoren met dak, een dubbele aanbouwschommel en een violette 3m glijbaan (met wateraansluiting!) en wordt compleet met schommelzitjes, grondankers, handgrepen, stuurwiel en een telescoop geleverd. Onderin de speeltoren kan je een zandbak maken. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar zodat ze makkelijk met je kind meegroeien.

Speeltoestel Daan is een leuk en zeer compleet speeltoestel met veel mogelijkheden. Kinderen kunnen:
– in het huisje klimmen
– van de glijbaan glijden
– gezellig samen schommelen
– spelen met de leuke accessoires in het huisje

Het speeltoestel is geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 40m2. Een schommelzitje is makkelijk te wisselen voor een ander accessoire en het speeltoestel is nog met tal van accessoires uit te breiden waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor nog meer speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires. Het is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Het speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Gewicht 196.00 kg
breedte cm

diepte cm

hoogte cm

lengte bovenbalk

lengte palen

diameter bovenbalk

diameter palen

materiaal

keuring

soort hout

incl grond ankers

leeftijds categorie

bruto gewicht kg

Andere suggesties…