Houten enkelvoudige schommel Analies

139,00

MPN: 7930000
Leverancier: Swingking
Verzendkosten Nederland: € 0
Verzendkosten België: €17
Verzendkosten Duitsland : €40
SKU 8717306719063 Categorieën ,

Houten schommel Analies. Een leuke schommel voor kinderen vanaf 3 jaar.

Houten schommel Analies is een enkelvoudige rondhout schommel. Er wordt bij deze schommel een schommelzitje meegeleverd. Het schommelzitje is in hoogte verstelbaar zodat het makkelijk met je kind mee kan groeien. Deze houten schommel, gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat, is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De maximale belasting van het schommelzitje is 50 kg. Er worden bij deze schommel 4 grondankers geadviseerd (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 20m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

 

LET OP: kies je in je winkelwagen de set van 4 grondankers bij deze SwingKing schommel? Gebruik dan de couponcode grondanker bij het afrekenen voor € 7,50 korting!

Gewicht 58.00 kg
breedte cm

diepte cm

hoogte cm

lengte bovenbalk

lengte palen

diameter bovenbalk

diameter palen

materiaal

keuring

soort hout

incl grond ankers

leeftijds categorie

bruto gewicht kg

Andere suggesties…