Douglas houten schommel Jane 250cm

Actie!

486,00

MPN: 30.0251
Leverancier: Outdoor Island
Verzendkosten België: €15

Douglas schommel Jane 250 is een moderne compact schommel. De strakst vormgegeven schommel uit de Douglas Exclusief lijn.

De schommel is opgebouwd uit geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij Douglashout (splintervrij). Geen scherpe hoeken, maar strakke velling kanten zorgen voor een zeer exclusief maar vooral esthetische schommel! De staanders zijn behandeld met Postsaver *) om het rottingsproces tegen te gaan. De schommel staat dus garant voor vele jaren buitenspeelplezier!

*) Postsaver: verdubbel het levensduur van het hout
Elke Douglas schommel die de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

De schommel wordt als bouwpakket geleverd met een duidelijke handleiding om zelf te kunnen plaatsen.

Eigenschappen:
– breedte 250cm
– hoogte: 225-230 cm (+ ongeveer 75-80 cm in de grond)
– dikte staanders: 14 cm x 14 cm
– dikte schoren: 7 cm x 7 cm
– onbehandeld Douglas hout
– de Douglas schommels worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

Deze 250cm schommel wordt inclusief 4 schommelhaken geleverd. Inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen.

LET OP: schommelzitjes zijn exclusief! Deze kunnen optioneel bij de accessoires gekozen worden, maak het helemaal jouw eigen schommel.

Optie:
– Deze schommel is optioneel met geïmpregneerde palen of zwart gespoten palen verkrijgbaar. Deze optie is beschikbaar in de winkelwagen.

Deze schommel wordt speciaal op bestelling voor je gemaakt en thuisbezorgd. De levertijd wijkt hierdoor af van standaard speeltoestellen. Zie voor de actuele levertijd ons overzicht levertijden. Omdat dit speeltoestel speciaal op bestelling gemaakt wordt is het uitgesloten van het retourrecht bij afstandsverkopen. Zie onze algemene voorwaarden.

Elke maatwerkschommel heeft een CE certificaat. Dit geeft aan dat dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Elke schommel zal voorzien worden van een CE markeringsplaatje.

Alle zorg uit handen? Laat de producent van je schommel deze bij je in de tuin plaatsen! Compleet in beton gestort. Neem contact op voor de mogelijkheden: 0318 418 653 of [email protected]

LET OP:

  • actieprijzen tot en met 31-12-2021
  • de montage-optie vervalt per 1-1-2022!
  • daarnaast zullen alle modellen Douglas schommels per 1-1-2022 een wijziging ondergaan. Neem contact op voor meer informatie.
Afmetingen 250 × 14 × 250 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Douglas houten schommel Jane 250cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…